Συντηρήσεις

>> Συντηρηση δικτυων

(ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, μηχανολογικά)

Η συντηρήσεις δικτύων είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία κάθε κτιρίου αλλά και την ασφάλεια των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν. Αυτό σημαίνει συνεχή έλεγχο, φροντίδα και ενασχόληση. Στη Nexus προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης αξιοποιώντας το εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας, με αξιοπιστία και εγγυημένο αποτέλεσμα. Η κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε ξεκινά με την ανάλυση καταγραφή των αναγκών και ακολουθεί η οργανωμένη παρουσίαση των εργασιών, πάντα σε συνάρτηση με την άριστη σχέση κόστους αποτελέσματος.

 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν το σύνολο ή μέρος των δραστηριοτήτων που απαιτούνται για την λειτουργία κτιριακών εγκαταστάσεων γραφείων, επιχειρήσεων, οικιστικών συγκροτημάτων, εμπορικών κέντρων και γενικά κτιριακών εγκαταστάσεων.

 

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση:

  • Mηχανολογικών εγκαταστάσεων
  • Ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων
  • Υδραυλικών εγκαταστάσεων
  • Κ.Κ.Μ. (Κεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων)
  • Λεβητοστασίων

>> Συντηρηση πρασινου

Κάθε κήπος για να παραµένει όμορφος και ζωντανός, όλες τις εποχές του χρόνου χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση και φροντίδα. Στη Nexus, στο πλαίσιο μιας συνεχούς προσπάθειας παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της συντήρησης εγκαταστάσεων έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα, που ασχολείται αποκλειστικά µε την συντήρηση και ανάπτυξη πρασίνου στους χώρους που αναλαμβάνουμε.

 

Οι υπηρεσίες μας σχεδιάζονται και επιβλέπονται από πτυχιούχους Γεωπόνους και υλοποιούνται από έμπειρους κηπουρούς, που αποτελούν και το ισχυρό πλεονέκτημα της εταιρίας. Η επιστημονική κατάρτιση, η εµπειρία αλλά και η συνεχής εκπαίδευση των ανθρώπων μας είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας. Επίσης διαθέτουμε εργαλεία και ανάλογο εξοπλισμό για την άριστη εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνουμε σε χαμηλές τιμές, αξιοποιώντας την γνώση και τη τεχνολογία για την εξοικονόμηση εργατοωρών και επιμέρους δαπανών.

 

Υπηρεσίες :
Συντηρήσεις κήπων
Εποχιακό και καλλωπιστικό κλάδεμα
Καθαρισμοί οικοπέδων
Φυτά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Στη Nexus Facility διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προιόντων υψηλής ποιότητας που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.