Προϊόντα

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες διεθνώς, η ΝEXUS προμηθεύει και εγκαθιστά πάσης φύσεως ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας πάντα στην καλύτερη σχέση κόστους αποτελέσματος. Άλλωστε η αποτελεσματικότητα κάθε συστήματος συναγερμού καθορίζεται απόλυτα από την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται και την επιλογή του σωστού συστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες και τη δομή του χώρου.

Η ομάδα της ΝEXUS απαρτίζεται από τεχνικούς με πολυετή εμπειρία, πλήρως ενημερωμένους στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας, που θα μελετήσουν τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και θα προτείνουν λύσεις που καλύπτουν απόλυτα τις ειδικές ανάγκες του. Τα συστήματα ασφαλείας που προτείνουμε παρέχουν πολυετή εγγύηση και φυσικά τα εξειδικευμένα στελέχη μας είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη για κάθε ανάγκη που θα προκύψει και μετά το πέρας της εγκατάστασης.

Συστήματα Συναγερμού (Alarm System)

Συστήματα Πυρόσβεσης
και Πυρασφάλειας (Fire Alarm)

 Συστήματα ελέγχου πρόσβασης
(Access Control)

 Συστήματα Θυροτηλεόρασης

Συστήματα Τηλεματικής διαχείρισης στόλου οχημάτων

Αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας η επιθυμείτε οικονομική προσφορά για τα προιόντα μας παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα επκοινωνήσει μαζί σας το τμήμα πωλήσεων.

Όνομα (*)

Email (*)

Θέμα

Μήνυμα (*)* Υποχρεωτικά πεδία